Evenemanget

PARTNER


Vi kommer att ha flera olika ”Partner Package” som ger er profilering och biljetter.


De olika paketen; Johnny Cash, Dolly Parton och Hank Williams ger er tillträde till VIP-area med artistmingel och inkluderar mat och dryckespaket samt givetvis festivalentré.

Som partner har du även möjlighet att göra ditt eget ”Partner Area” med tält, möbler, bar och matservering.


Kontakta martin@westcoastcountry.se för mer information.

ÅBY ARENA


Åby Arena ligger i Mölndal precis söder om Göteborg.


Med bil norr- eller söderifrån på E6/E20 svänger du av avfart 66 till Söderleden och följer skyltar mot Åby.


Åker du kollektiv stannar pendeltåget vid Mölndals Station och där byter man till buss 753 och kliver av vid Åby Fritidscentrum. Buss 751 mellan Frölunda och Mölnlycke stannar vid Åby Stallbacke och buss 25 från Länsmansgården via Brunnsparken och Linnéplatsen stannar vid Fässbergskolan, därifrån är det ca 5 minuters gångväg.

TRAILER PARKING


West Coast Country's campingområde ligger bekvämt nära festivalområdet med gångavstånd till festligheterna. Campingen är bokningsbar för er med husvagnar och husbilar, det är ej tillåtet att uppföra tält eller förtält på området. Campingen innefattar alla de bekvämligheter en camping förväntas ha, ni kan välja en plats med eller utan el. På utvalda delar av campingen är hundar tillåtna, detta anges vid incheckning. Hundar är dock inte tillåtna inne på festivalområdet.


Campingen öppnar redan fredagen den 28/6-19 för de som gillar långa förfester.

INFORMATION


Sveriges nya Countryfestival West Coast Country Festival går av stapeln den 29:e juni 2019 på Åby Arena i Mölndal (Gränsande till Göteborg). Några av de främsta Counrtyartisterna kommer att framträda på stora scenen utomhus medan ni samtidigt kan njuta av amerikansk mat i en härlig fusion med Sveriges västkust. På med Cowboyhattarna och kom till WCCF. 

VETERANPARKERING


Vi har helt rätt parkering för dig med en veteranklassad bil eller motorcyckel i veteranklass. Vår Veteranparkering ligger behändigt nära festivalområdet och på denna veteranparkering står veteranfordonen utan kostnad. 

WCCF

West Coast Country FestivalUpcoming Dates


Stay tuned for the next release Juni 29, 2019 - WCCF på ÅBY Arena


Get in Touch


Email: info@westcoastcountry.se
Copyright. All Rights Reserved