WCCF Familjen

ÅBYARENA 4 JULI 2020

WCCF FAMILJEN

TICKETMASTERWEST COAST COUNTRY FESTIVALS BILJETT-PARTNER.


"With over 500 million tickets sold each year, we’re dedicated to connecting fans around the globe to their favorite teams, artists, and events — helping create memories that will last a lifetime." - Ticketmaster


DARK DUCK STUDIOWEST COAST COUNTRY FESTIVALS ARRANGEMANGS-PARTNER.


Dark Duck Studio är ett Göteborgsbaserat produktionsbolag som arbetar från idé till distribution.


WESTERN TACK AND FASHIONWEST COAST COUNTRY FESTIVALS UTSTÄLLARE.


Webbutik med eget showroom inriktad på westernridning! Vi erbjuder allt från hästutrustning till inredning i western/countrystil!


FÖRETAGS PROFILERINGWEST COAST COUNTRY FESTIVALS MERCH-PARTNER.


Vi är ett profilföretag som erbjuder ett brett sortiment baserat på erfarenhet och personlig service. Vi har kunskapen som krävs för att ta fram rätt produkter anpassade för er och er verksamhet. Med över 100.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment.


COUNTY SMWEST COAST COUNTRY FESTIVALS PARTNER.


Listen up countrylovers! På med bootsen, stetsonhatten och din allra snyggaste bolo tie. Lyssna, line-dansa och tjut när Sveriges elit i countrymusik gör upp om mästartiteln eller upptäck din egen country-star i karaokebaren. Fattas något i din country-outfit kan du alltid besöka westernmarknaden och saknar du prärielivet slänger du dig upp på hästryggen för en mountain ride. Life’s hard – but it’s harder without country music!


SCC-NYTTWEST COAST COUNTRY FESTIVALS TIDNINGS-PARTNER.


Av flera ansedda som Sveriges bästa countrytidning. Sedan starten 1996 har vi gett ut över 90 nummer fyllda med exklusiva intervjuer, läsvärda artiklar om countrylegender såväl som blivande storstjärnor.


ÅBYTRAVETWEST COAST COUNTRY FESTIVALS ARENA-PARTNER.


Den 28 juni 1936 invigdes Åbyfältets trav- och galoppbana och Åbyfältet blev den sjätte travbanan i landet, men det var många turer innan anläggningen stod färdig. Eldsjälen för projektet, Henning Krafft, tröttnade dock inte. Både Göteborgs och Mölndals stad uppvaktades och efter många förhandlingar och goda kontakter stod Mölndal som segrare. Det nybildade AB Åbyfältet fick dels köpa och dels arrendera mark för en kombinerad trav- och galoppbana, där Västsvenska Trav- och galoppsällskapet stod som arrangör för tävlingarna. 1945 delades sällskapet upp i Västsvenska Travsällskapet och Västsvenska Galoppsällskapet. I oktober 1976 reds dock den sista galopplöpningen för Åbys del och 1980 ombildades Västsvenska Travsällskapet till nuvarande Åby Travsällskap.


OCEANBRYGGERIETWEST COAST COUNTRY FESTIVALS ÖL-PARTNER.


Oceanbryggeriet grundades 2007 och har växt till ett etablerat bryggeri som har sina produkter i hela landet. År 2017 flyttade Oceanbryggeriet till ett nybyggt bryggeri på egen tomt i Åby. Vi är ett glatt gäng som jobbar och brygger ett antal hundratusen liter per år. Oceanbryggeriets öl finns på en mängd restauranger samt på samtliga systembolag i Göteborg med sorter som Ocean IPA, Ocean Glenn No 5, Ocean GöteborgsPorter, Ocean Lallas Lager, Ocean Västkust, Ocean Arbetarporter, Ocean Golden, Ocean Engelsk Pale Ale, Ocean Amerikansk Pale Ale, Ocean Cider & Ocean Julöl (säljstart 1 nov). Vi har även Ocean Västkust på ett par hundra butiker i Sverige.


FREDAG HELA VECKANWEST COAST COUNTRY FESTIVALS MAT-PARTNER.


Fredag Hela Veckan startade hösten 2017 och ägs idag av två driftiga och glada tjejer. Tanken föddes ur ett brinnande intresse för service, mat och dryck, äventyr och upplevelse utöver det vanliga. Vi vill erbjuda alla våra goa gäster något extra varje dag.


WESTINPROMOTIONWEST COAST COUNTRY FESTIVALS PARTNER.


Westin Promotion är ett av Sveriges ledande företag inom oberoende promotion av nöje, musik och kultur. Med 30 års erfarenhet i ryggen har Westin Promotion skapat sig ett stort kontaktnät som sträcker sig över flera branscher. Westin Promotion har samlat på sig den kompetens som krävs för att skräddarsy ett projekt som passar kundens specifika behov. Med långvariga och goda kontakter med media vet Westin Promotion vad som passar vart och hur man tar sig igenom mediebruset. Westin Promotion arbetar med allt från presskonferenser och promotionturnéer till bearbetning av radio och TV, samt är även medlem i SMFF.


AV1WEST COAST COUNTRY FESTIVALS TEKNIK-PARTNER.


AV1 erbjuder försäljning, installation och uthyrning av ljud, ljus och bildutrustning.


OTVWEST COAST COUNTRY FESTIVALS TIDNINGS-PARTNER.


Det lokala blir allt viktigare i en värld som blir allt mer global! Ortstidningar i väst ger ut lokala tidningar i Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Stenungsund, Tjörn och Orust. Vi är nära våra läsare och annonsörer – det ger dig närhet till dina kunder.


BODILS LINEDANCEWEST COAST COUNTRY FESTIVALS DANSPARTNER.


OTVWEST COAST COUNTRY FESTIVALS TIDNINGS-PARTNER.


Det lokala blir allt viktigare i en värld som blir allt mer global! Ortstidningar i väst ger ut lokala tidningar i Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Stenungsund, Tjörn och Orust. Vi är nära våra läsare och annonsörer – det ger dig närhet till dina kunder.


Copyright © All Rights Reserved